Boeking annuleren/wijzigen

Wanneer het voorkomt dat je geen orderbevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail of via Whatsapp. Geef hierbij je naam, busreis en datum van je boeking door en dan zullen wij jou deze alsnog nasturen.

Wanneer je plaatsen hebt geboekt in de bus ontvang je na betaling een orderbevestiging. De naam of namen die je hebt ingevuld bij het boeken van je plaats(en) zullen worden genoteerd op een namenlijst die bij begin van de busreis wordt gecontroleerd. Je krijgt dus geen tickets toegestuurd. 

Je kan je boeking bij ons altijd annuleren. Lees hiervoor de algemene voorwaarden 8.1.

Als je je boeking wilt wijzigen zoals bijvoorbeeld een naam, dan kan je dit gemakkelijk doorgeven via Whatsapp of  je stuurt ons tijdig een mail zodat we dit voor jou in orde maken. Dit is uiteraard kostenloos.

We werken met variabele prijzen. Dit houdt in dat de prijzen maanden voor de busreis goedkoper zullen zijn dan 1 maand voor de busreis(boek dus op tijd). De datums waarbij de prijs zal veranderen zullen gecommuniceerd worden in de desbetreffende busreis.

Busreis

We willen altijd onze verwachtte aankomsttijd aanpassen naar de openingstijd van het evenement. Op de heen weg kan dit soms lastig zijn omdat de reis afhangt van allerlei factoren die niet allemaal binnen machtspositie liggen. Op de terugreis zullen wij de tijd aanpassen naar een tijd waarbij de bezoeker de afsluiting van het evenement kunnen bijwonen en tijd over zullen hebben om bij de bus te raken. We rijden zowel op heen- als terugreis volgens planning. zorg er dus voor dat je op tijd bij de bus bent!

De route zal afhangen van het aantal geboekte plaatsen per opstapplaats. We proberen ten alle tijden de route zo kort en snel mogelijk te houden. Het aantal opstapplaatsen houden we dan ook per bus op maximaal 5 opstapplaatsen. De route kun je 5 tot 7 dagen voor de busreis terugvinden op onze website en zal ook in de laatste informatiemail naar de hoofdboeker gestuurd worden.

Op onze website zal je 5 tot 7 dagen voor vertrek de definitieve vertrektijden zien staan voor jouw opstapplaats. Deze worden ook in de laatste informatie mail naar de hoofdboeker gestuurd.

Wanneer je door een of andere reden de bus gaat missen moeten wij genoodzaakt zijn om de bus te laten rijden op planning. Wanneer de bus namelijk vertraging zal oplopen kunnen wij niet meer garanderen dat onze passagiers op verwachtte aankomsttijd op het evenement zullen zijn. Immers kost extra tijd ook extra geld. Wanneer je dus ook in de busreis zorgt voor oponthoud zullen de kosten bij jou verhaalt worden. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis. Zorg er dus voor dat je minimaal 10 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de bus.

In bijna alle gevallen wordt de bus uitgerust met een toilet aan boord. Wanneer er in een uitzonderlijk geval geen toilet aanwezig zal zijn, zullen wij dit tijdig communiceren op onze website en in de mail die wij sturen voor de busreis. Zo kan de behoefte vóór de busreis worden gedaan.

Wanneer een bus op locatie blijft staat kunnen de spullen in de bus blijven liggen. Dit wordt in de laatste informatie mail, 5 tot 7 dagen voor de busreis, bekend gemaakt

We streven ernaar om ten alle tijden de bus te kunnen laten doorgaan. Wanneer dit niet het geval is zullen wij naar alternatieven. Denk hierbij aan een kleiner busje. Bij gebrek aan opties om een alternatief te regelen, zullen wij het geld uiteraard terugboeken naar de hoofdboeker.

Gedragsregels

Er zullen in de bus witte afvalzakjes hangen. Hierin kan al je rommel worden gedumpt. Is je zakje vol? Dan kan je aan de betreffende reisleider of buschauffeur een nieuw zakje vragen. Wanneer je je rommel niet opruimt of blijvende schade maakt kunnen schoonmaak kosten bij de persoon verhaalt worden.

Ja zeker! Het moet immers een goed feestje worden. Let wel even op dat je zelf plastic bekertjes meeneemt (geen glas). Je mag natuurlijk ook eten in de bus, we willen immers niet dat je met een lege maag gaat feesten ;).

Er mag bij wet niet gerookt worden in de bus. Wanneer dit toch het geval is kan de roker uit de bus worden verwijderd door de buschauffeur en/of reisleider.